Dømt til obskuritet.

Bloggere er eksepsjonelt narsissistiske individ som stort sett skriver utelukkende med den hensikt og interesse å bli populær og ha mange lesere. Dette er et ubestridt faktum, en konklusjon man trekker ved å observere virkeligheten, for så å tenke rasjonelt og logisk over saken. Så åpenbart er dette at de fleste skribenter og kommentatorer allerede har påpekt dette. Det er derfor det fins millioner av påbegynte blogger som råtner bort i intet-nettet (den delen av nettet som sover og er dødt) bare noen måneder etter at bloggen er oppstartet - fordi bloggeren ikke gidder mer da han/hun/det ikke fikk en fanskare på tusener umiddelbart. Ingen skriver fordi de liker å skrive (altså skriving som et mål i seg selv), ei heller fordi de har noe som helst av verdi å bidra med. Nok en gang er det "se på meg, se på meg, alt som betyr noe er anerkjennelse fra andre". Satan i helvete. Verden er faen meg tilnærmet uutholdelig når alt bare handler om slik veldig, veldig dum narsissisme.

De eneste som ender opp med å bli noe i bloggverdenen er de som den aller mest hjernedøde delen av "nyhets"media kan bruke som nyttige idioter for å skape snakkiser. Medier som pur onde nettavisen/fitteavisen - som eier blogg.no, og er eid av egmont - bruker slike nyttige idioter for å få kålhuer som deg til å klikke på ting bevisst skapt for å trigge en følelsesmessig reaksjon. Derfor har man spesialister på rørende drit (pappasmerte), liksomkontroverser iscenesatt for at folk skal blåse seg opp og storme fram for å angripe/forsvare (fotballhue og lignende). De tjener spenn på dette selv, og det er vel nettopp derfor de har null betenkeligheter med å gjøre fitteavisen kjempegigantisk, siden de selv håver inn på at du og de andre på ditt nivå lar dere så utrolig lett gå inn i denne fella og blir kjemperørt/opprørt av disse uleselige drittbloggene. At dere, lesere av denne dritten, går med på dette, er ubegripelig. Lettlurte suckers, det er faen meg det dere er, dumme, dumme kuker. Og selvsagt er dere en del av problemet, og ikke løsningen. Altfor få er en del av løsningen.

Nå litt om hvorfor undertegnede skriver. Jeg kommer nok knapt til å få en eneste leser, men jeg gir blanke faen. Jeg er ikke en del av "medieplanen" (steindumme "nyheter" for et steindumt publikum slik at man kan gå i pluss), så jeg blir aldri en del av Det Glade Selskab som får medieomtale. Jeg skriver fordi jeg liker det, og gir blanke faen i om jeg har fem eller femhundretusen lesere. Men jeg vil alltid ha null, siden jeg ikke er noe "vi har integriteten intakt; vi mottar ikke statsstøtte - ps, her er noe vi har kopiert fra HUFFington post og limt inn i google translate"media kan bruke som snakkisskapende liksomkontrovers. Merk også at jeg ikke er en blogger, jeg skriver på eget domene, betalt av egen lomme, fordi jeg blånekter å være en del av den mongo, tilbakestående delen av verden.

Jeg vet godt at jeg er dømt til obskuritet, da jeg er mannen bak musikkprosjektet Fattern. Hver gang jeg har sluppet inn på en offentlig arena som Fattern, har det blitt sabotert. Gav ut skive på stort plateselskap, utgivelsen ble tiet i hjel av alle, selskapet inkludert. Alle som har villet intervjue meg har trukket seg, forutenom ett eneste radiointervju. Wikipediasiden om Fattern ble slettet, fordi administratorer på wikipedia så at jeg var der, og der skulle jeg ikke være. Jeg skal ikke eksistere. Alle later som om Fattern ikke fins. Facebook hater at det kommer andre ting i nyhetsfeeden din enn tilbakestående drit fra de som pøser ut tilbakestående drit, derfor kan ikke Fattern promoteres via Facebook. Mine poster blir ikke vist der, mens jæveldrit fra HUFFington post er så hjertelig velkomment på Facebook at det har førstepri i alles nyhetsfeed. Ingen av de som får pri i din nyhetsfeed har noe som helst å si. Jeg har noe å si, jeg ruler, og alt jeg skriver ruler. Jeg vet veldig godt hva jeg har i vente som Tore Tøff. Tvilsomt at jeg får lov til å fortsette som Tore Tøff og Fattern i det hele og det store slik jeg enn så lenge får - av en eller annen merkelig grunn jobbes det hardt og brutalt for at vi skal leve i en verden hvor idioter som ikke skjønner et puck, og som har ræva, ræva smak skal få besteme hva som er samfunns- og kulturnormen, og hva som i det hele tatt skal få lov til å overleve. Det betyr døden for alt kult, og er svaret på hvorfor filmer, serier, spill, musikk, litteratur, humor, og populær/upopulærkultur er så lame og dårlig den dag i dag - før rulet det meste. Nå er alt forferdelig, og i tillegg elsket militant. Mens kule ting, som meg, er dømt til obskuritet, helt til alle kule ting til slutt blir drept som følge av endring i lover, regler, byråkrati og trender.

Tilbake til hovedsiden