Folk som har hund er dårlige mennesker.

Få folk er så dønn, dønn kjedelige som hundeeiere. Nå snakker jeg ikke om en arbeiderfamilie som skaffer seg en blandingshund som et ekstra familiemedlem, men de rasshøla som trener i kondomdrakt, jogger på stedet hvil når det er rød mann og ringer politiet når naboen bråker litt. Du vet, typen som skaffer seg renrasa skitbikkjer, og ser på hundeeierskapet som en hobby. Stryk det, de ser ikke på hundeeierskap som en hobby, men en forpult jævla livsstil. Disse menneskene er alltid totalt blottet for alle former for humor, og ser på morsomheter som noe som aldri må forekomme i "utide" - nå er man jo voksen, og da må man være surmaga og gravalvorlig på hverdager, for livet er jommen meg ingen lek.

Det gjelder selvsagt å trene ens hund opp til å bli like kjedelig og blottet for livsglede, fandenivoldskhet og spontanitet som eieren, samt være like døll og kjedelig i kostholdet som eieren. Så må man gå på sosiale medier og fordømme de som gir bikkja si middagsrester med brask og bram. Det er ikke tilfeldig at folk som har hund er besatt av andres liv og hvorvidt andre mennesker følger regler. Dermed er hundeeiere alltid de første til å angi folk som bryter reglene i borettslaget, eller folk som snyter på skatten.

Hundeeiere er også de første til å kreve rare erstatninger av andre, eller få reduksjon i pris på noe de allerede har kjøpt. Rigide regelryttere liker husdyr som også er det. Det tilfredsstiller deres indre nazi at hunder lystrer ordre så lett og velvillig. Og apropos nazi - hvem tror du forresten anga sabotører til okkupasjonsmakta under krigen? Selvsagt var Hitler også hundemenneske. Alt henger sammen med alt. Det er veldig lett å tegne strek fra prikk til prikk når man ser det helhetlige bildet klart for dagen.

Hundeeiere er dårlige mennesker. Kjedelige regelrytternazier som pælmer deg på togskinnene ved første og beste anledning.

Tilbake til hovedsiden