Du er dum og lar deg lure.

Om man har mestret ferdigheten å se hvordan alt henger sammen i den store helheten, er virkeligheten skrekkelig uhyggelig. Det er som å få lyset plutselig slått på etter å ha levd hele sitt liv til da i et bekmørkt rom. På en side er man glad for at man endelig kan se omgivelsene sine slik de faktisk er, da man på dette opplyste stadiet innser at man tidligere har vært en idiot, og at man har vokst og lært. Men... på den andre siden er det man får øye på så fælt og jævlig at man bare ønsker å slå av lyset igjen. bare at det ikke hjelper, fordi man nå vet så inderlig godt hva mørket skjuler. Og det glemmer man aldri.

Dagens verden er veldig avslørende, takket være sosiale medier. Alle og enhver utleverer seg selv der. Med glede. På disse arenaene kan man svart på hvitt se sjøl hvor ufattelig lett alle og enhver i denne akk, så dumme, dumme verden går plump rett i akkurat de samme fellene, gang på gang på gang. Feller kontinuerlig spydd ut fra "nyhets"medier. "Rørende" videoer med barn/dyr/kreftsyke/mobbeofre, som gjør noe "tøft/søtt" pumpes ut som en foss av bæsj fra en stor, hårete renneræv. Alltid delt fra det såkalte "nyhets"media med en døll klisjé-kommentar som "denne videoen går som en farsott (FØKK det DRITSTYGGE ordet) på nettet", eller "dette har fått nettet til å koke - stå på, vi heier på deg, du er tøff!"

Folk tror gang på gang at dette er noe autentisk og ekte, selv om det alltid er så iscenesatt og konstruert som mulig. Fordi dere dumme aper elsker "rørende" skit. SUCKERS! Dere lar nettaviser (som nettavisen, eller fitteavisen, med uansvarlig redaktør Gunnar Stavrum/Steindum) og annen søppelmedia kynisk spille på deres hjertestrenger. Og dere går fem på. Gang på gang. Dere lar dere røre. Nei, dere lar deres følelsesliv bli voldtatt av onde "geni" som Gunnar Steindum. At dere ikke skjønner dette, gjør at jeg har null sympati for dere. Bare la dere lure resten av deres kjedelige liv. Men da er dere med på å gjøre verden til et verre sted å være. Den setningen vil jeg at dere skal huske resten av deres liv, fordi den er sann. Dere er en del av problemet, og blir ikke en del av løsningen før dere ser de store helhetlige sammenhengene. Men ingen av dere forpulte kuker ser ut til å ha et fnugg av interesse for å finne ut av tingenes tilstand. Frosker og rumpetroll i froskedammen vil ikke høre snakk om storhavet.

Aldri før har "nyhets"media sluppet unna med mindre arbeid, aldri har de vært latere. Det må være dritdeilig og en behagelighet av de sjeldne å være en del av redaksjonen til fitteavisen. Hva består egentlig deres arbeidsdag av? Kopiere de verste dritartiklene som fins fra grusomme kilder som HUFFington post, Daily Mail, Buzzdrid... slenge på "denne fikk oss til å felle en tår - hva synes du?" og drikke kaffe. Alt fordi dere elsker å bli emosjonelt voldtatt av de letteste triks i hele verden. Håper dere er fornøyde med hvor forpult jævlig dere har vært med på å gjøre verden. De eneste som kan juble av denne utviklingen er "nyhets"media, som aldri trenger å gjøre EN DAGS ÆRLIG HARDT ARBEID RESTEN AV SITT LIV!

Tilbake til hovedsiden